Nike Air Force 1 High Hvid/Royal Blue

Ülke ve AB seviyelerinde KOBİ’lerin İhtiyaçları
f2qle3lw
Mesajlar: 4
Kayıt: Çrş Mar 10, 2021 4:59 am

Nike Air Force 1 High Hvid/Royal Blue

Mesaj gönderen f2qle3lw » Çrş Mar 10, 2021 5:17 am

Resim


Det avancerede modemærke annoncerede på sin hjemmeside i denne uge, at to snigende iconicmore.com gentagelser af den klassiske high-top sko lanceres i morgen. Forud for udgivelsen blev detailbilleder af den remixede sko også delt af sportsbeklædningsgiganten. Matthew M. Williams-helmed-mærket ændrede ikke meget af Air Force 1 High, bortset fra at Alyx-branding nu vises på hæltælleren, mens ankelkraven er udstyret med etiketets signatur rutschebane spænde.


Den høje topsko falder i to farveveje, tredobbelt sort og sort / hvid, og bevarer detaljer, der er Nike Sko Herre væsentlige for Nikes klassiske model, inklusive en lateral Swoosh, sølv AF1 deubrae og Air-mærket mellemsål. ALYXs logo er trykt med folie på den laterale hæl, mens ankelremmen fastgøres med mærkeets karakteristiske rutschebane-spænde.


Nike Air Force 1 High Hvid/Royal Blue overflader i en ny farvebane, der frigives i en blanding af beige og sort med dæmpede kobberswooshes. Dette tilbud af Air Force 1 High har et sort tumblet læder på tåen og sidepanelerne parret med beige overlays. Afsluttende detaljer inkluderer kobber swooshes og tunger komplet med en solid hvid gummisål.


Ud over det Bred-lignende par frigiver Køb Nu Nike også en “Triple Black” farveblokering af deres seneste Air Force 1 High Winter-udgave. Dette tilbud af Nike Air Force 1 High har en helt sort slidstærk konstrueret overdel med matchende tonal branding overalt. En gummibelagt ankelrem ovenpå en sort stablet mellemsål og sort trækkraft gummi ydersål fuldender designet.


https://www.iconicmore.com/